BRÄNDIPAKETTI

Ole rohkea, aloita yritysilmeen uudistaminen heti. Vaikutukset tulevat olemaan huomattavat.

Tämä päätös on paljon tuottavampi kuin monet muut investoinnit. Se vaikuttaa niin moneen asiaan. Nouset kilpailijoiden rivistöstä esille, houkuttelet alan parhaita työntekijöitä ja nykyiset työntekijät voivat olla ylpeitä työpaikastaan. Muita kohderyyhmiä ovat esimerkiksi viranomaiset, rahoituslaitokset ja anoppi. Yritystä myytäessä olet houkuttelevampi ostokohde. Hyötyjä voisi luetella enemmänkin.

Kun suunnittelimme yhdelle asiakkaalle täydellisen brändiuudistuksen, yrityksen pääomistaja vei roll-upin kotiin ja nosti sen ylös olohuoneen sohvan viereen. Hän makoili koko viikonlopun sohvalla katsellen yrityksen uutta ilmettä. Oman yrityksen ilmettä. Visuaalisen viestinnän voima on vahva.

Brändipakettiimme kuuluu peruselementit, kuten logo tai tuotemerkki, graafinen ohjeisto sekä painotuotteiden suunnittelu, messu- ja esittelyaineistot, auton teippaus ja nettisivut. Jokainen osa viestii samaa, yhtenäistä ilmettä. tästä jatkamme johdonmukaisesti brändiä kehittäen ja vahvistaen.

Voimakas visuaalinen yritysidentiteetti saa kilpailijat näyttämään niin harmailta. Kukaann ei ole erottautunut seinän vierestä pukemalla päälle mekon, jossa on samanlainen kuvio kuin tapetissakin.