Palvelut

Brändinhallintatoimisto palveluksessanne

Voiko brändiä hallita? Ei voi.

Brändi syntyy vastaanottajan päässä niistä tiedonmurusista, joita hän omaksuu – ja suostuu ottamaan vastaan. Suurin osa tietotulvasta menee ohi jättämättä mitään muistijälkiä. Brändi rakentuu vastaanottajan päässä niin yrityksen omista viesteistä, kaverin puheista kuin jaetuista käyttäjäkokemuksistakin netissä. Kaikista kohtaamisista yrityksen kanssa. Mielikuva muodostuu faktoista ja fiktiosta. Ne sekoittuvat iloisesti keskenään ja muodostavat brändimielikuvan, joka on vastaanottajalle tosi. Yritys voi vaan omalta osaltaan olla rakentamassa haluttua brändimielikuvaa. Kaikkia niitä kohtaamisia, joita ihminen kokee yrityksen kanssa. Nettisivuja, messukohtaamisia, yrityksen autoja, pakkauksia, ulkomainoksia ja muita altistavia hetkiä.

Brändinhallinnan lisäksi teemme myös projektitöitä

Hyvä yhteistyö alkaa joskus yksittäisestä toimeksiannosta. Luottamuksen kasvettua yhteistyö voi syvetä kokonaisvaltaisempaan yhteistyöhön. Joskus tarvitaan animaatio, esite tai visualisointi. Tutustu palveluihimme!

01

Visuaalinen ilme Yrityksen visuaalinen ilme luo vahvaa mielikuvaa yrityksen toiminnasta. Se on markkinoinnin peruselementti niin asiakkaiden kuin oman henkilökunnankin suuntaan.

02

Printti Painotuotteet eivät ole häviämässä. Niillä on vahva rooli markkinointimixissä ja brändimielikuvan luomisessa.

03

Nettisivut Nettisivut ovat useimpien yritysten ykkösviestintäkanava. On syytä aika ajoin katsoa omia sivuja kriittisesti. Olisiko aika uusia sivut kokonaan vai riittääkö selkiyttäminen ja kasvojenkohotus?

04

Kuvitus Elämme visuaalista aikaa. Vaikuttava kuvitus vie asian perille hetkessä. Turhaan ei sanotakaan että yksi kuva on enemmän kuin tuhat sanaa.